Ha most elkezdek történelem érettségire tanulni, akkor májusig megtanulhatom?
Figyelt kérdés
Középszinten kéne érettségiznem töriből újra olyan 80%körülire, alaptudásom azrét van, nem vagyok analfabéta belőle, de azért nem 80%-nyi, lehet rá esélyem h megtanulom addig? Mit javasoltok, hogyan kezdjek bele?2014. jan. 18. 15:54
1/4 anonim válasza:
Nézd, én emelt történelemre kezdtem el áprilisban tanulni és 80%-os lett, szóval simán meg tudod tanulni, ha most elkezded.
2/4 anonim válasza:
Addig meg professzor is lehetsz. A tori erettsegi ugyis olyan, hogy kb. mindent kinezel az atlaszbol. Az irasbelim ugy lett 74%, hogy semmit nem tanultam ra, csak amit evkozben kellett.
3/4 A kérdező kommentje:
igazából csak bekell magolni a dolgokat nem? Illetve az összefüggéseket keresni és úgy megérteni? Jól gondolom?
Melyik a legjobb történelem atlas?
2014. jan. 18. 18:01
4/4 anonim válasza:
Hát én törit sosem magoltam, mondjuk világ életemben szerettem is. Én szeretem a logikáját, az összefüggéseket, azt nem magolni, hanem érteni kell. Középszinten mivel használhatsz végig atlaszt, nagyon könnyű dolgod van. Áprilisban elolvasol mindent egyszer és már is jó vagy.
Nekem ez az atlaszom volt, én nagyon szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!