A matematika, történelem és angol közül melyik tárgyból a legkönnyebb az emelt szintű érettségi?
Az attól függ, hogy kinek mi a könnyű; szerintem a matek a legkönnyebb, mert az logikusan épül föl, nem lehet mellébeszélni. Aki a rizsázás nagymestere, az a törire voksolna, míg másoknak jó a nyelvérzéke, azok az angolt választanák.
Amennyire én tudom, az emelt szintű nyelvi érettségi nem vonja maga után a nyelvvizsgát (ráadásul ez bizonyos szempontból előnyt képezne, elvégre a nyelvvizsgára jár pluszpont, aminek megszerzése egyébként egy rakás pénzbe kerülne).
Olyan szempontból az angol,h nem túl nagy a különbség a közép és az emelt szint között. Az emelt angol 60%-tól egyenértékű a középfokú államilag elismert nyelvvizsgával, 40%tól az alapfokúval.
11es kérdés:
Matekból, mert az könnyen tanulható. :-)
Viccet félretéve meg nyilván abból a legkönnyebb, amit a legjobban megtanultál. Ennyire egyszerű.
A három tárgy közül melyik megy neked a legjobban, melyiket szereted? Na abból fog NEKED a legkönnyebben menni az emelt érettségi.
Emelt nyelvi érettségi abban az esetben egyezik meg a középfokú nyelvvizsgával, ha legalább 60%-ot elértél rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!