Érettséginél átkutatják a zsebeket?
Pl. ha mobilba írok 1-2 okosságot és a vége felé kimegyek WC-re, hogy azt az 1-2 dolgot amit nem tudtam lenézzem, akkor vajon átkutatják a zsebeket, illetve vajon megnézik h van e nálam telo?
(Az olyan kommentek nem kellenek, h "tanulj inkább, meg hasonlók mert tanulok rendesen :), illetve azt tudom, hogy sokat nem lehet kint lenni, ráírják, ha kimentél, hogy meddig vagy kint stb... )
THX a segítséget :)
Nem engedik, hogy nálad legyen
(Nem megengedett segédeszköz)
De nem tudhatod, milyen kérdés jön
Akkor minek a tel
Na okés, de én nem telefonálnék, és okostelom van, szóval fel tudok rakni pl egy rövidebb .pdf -et. A feladatok nagy részét tudom, csak gondoltam pl törin esszénél, nehogy kimaradjon valami. Telefonálni ugyse fogok, akár ki is kapcsolom, szerintem a "hiányzó részeket" 3-4 perc alatt le tudom csekkolni.
A kérdés meg arra vonatkozott, hogy pl megnézik-e a zoknimban vagy a zsebemben, tehát pl az ilyen választ, h "ki kell tenni kikpacsolva" - nem tudok mire vélni, mivel most pont arról van szó, hogy van-e lehetőség, kockázata annak, ha a sima telomat kiteszem az Ipod touch 4G-met meg pl beleteszem a zoknimba vagy a zsebemben "felejtem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!