Érettséginél átkutatják a zsebeket?
Pl. ha mobilba írok 1-2 okosságot és a vége felé kimegyek WC-re, hogy azt az 1-2 dolgot amit nem tudtam lenézzem, akkor vajon átkutatják a zsebeket, illetve vajon megnézik h van e nálam telo?
(Az olyan kommentek nem kellenek, h "tanulj inkább, meg hasonlók mert tanulok rendesen :), illetve azt tudom, hogy sokat nem lehet kint lenni, ráírják, ha kimentél, hogy meddig vagy kint stb... )
THX a segítséget :)
Ezt nem szokták elmondani, mert titoktartási szerződést iratnak alá róla, de úgy kezdődik az érettségi, hogy bejön egy fegyveres őr, mindenki a falhoz állít, és először fémdetektorral, majd kézzel is átkutatja mindenedet. Ha ez nem lenne elég akkor ezután bekapcsolnak egy hihetetlen erős elektromágneses mezőt ami kisüt minden elektromos cuccot a teremben, hogy véletlenül se tudj puskázni. A második órában engem nagyon elkezdett zavarni az erőtér zümmögése, de csak meglett az érettségi valahogy.
Most komolyan az érettségi egy vicc. Nem lesz szűkséged semmilyen segédeszközre. A tanárok meg nem hülyék, tudják, hogy miért akarsz kimenni wc-re. Én is azt mondom, hogy inkább te legyél okos mint a telefonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!