Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettséginél átkutatják a...

Érettséginél átkutatják a zsebeket?

Figyelt kérdés

Pl. ha mobilba írok 1-2 okosságot és a vége felé kimegyek WC-re, hogy azt az 1-2 dolgot amit nem tudtam lenézzem, akkor vajon átkutatják a zsebeket, illetve vajon megnézik h van e nálam telo?

(Az olyan kommentek nem kellenek, h "tanulj inkább, meg hasonlók mert tanulok rendesen :), illetve azt tudom, hogy sokat nem lehet kint lenni, ráírják, ha kimentél, hogy meddig vagy kint stb... )

THX a segítséget :)

2013. máj. 5. 13:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinálsz, amit akarsz. Itt mi hiába mondjuk, hogy ne, de te ebből nem engedsz. De ez azért elég gáz, hogy az érettséginél is valaki puskázik.
2013. máj. 5. 15:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszönöm a segítségeteket. Akkor talán inkább így mégsem próbálom meg. :)
2013. máj. 5. 15:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj már bele, hogyha lebuksz, akkor nem csak téged függesztenek fel, hanem mindenkit aki abban a teremben írt, ahol te. Hiszen nem tudják, hogy kinek milyen infó jutott, ki kinek segített stb. Legalább a többiekkel ne b*sszál ki.
2013. máj. 5. 15:52
 14/18 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván nem fognak megmotozni... Amúgy szerintem tedd az öltönyöd belső zsebébe. Ha meg a sima telefonod kirakod, akkor nem fog gyanús lenni, hogy esetleg a másik nálad marad.
2013. máj. 5. 17:00
 15/18 anonim ***** válasza:
98%

Ezt nem szokták elmondani, mert titoktartási szerződést iratnak alá róla, de úgy kezdődik az érettségi, hogy bejön egy fegyveres őr, mindenki a falhoz állít, és először fémdetektorral, majd kézzel is átkutatja mindenedet. Ha ez nem lenne elég akkor ezután bekapcsolnak egy hihetetlen erős elektromágneses mezőt ami kisüt minden elektromos cuccot a teremben, hogy véletlenül se tudj puskázni. A második órában engem nagyon elkezdett zavarni az erőtér zümmögése, de csak meglett az érettségi valahogy.

Most komolyan az érettségi egy vicc. Nem lesz szűkséged semmilyen segédeszközre. A tanárok meg nem hülyék, tudják, hogy miért akarsz kimenni wc-re. Én is azt mondom, hogy inkább te legyél okos mint a telefonod.

2013. máj. 6. 10:58
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
Az érettségi tényleg egy vicc, de az ilyen emberek, mint a kérdező, még viccesebbek. Marha okos, értelmes ember lehetsz (a becsületességről meg nem is beszélve), ha még "néhány dolgot" se tudsz megjegyezni. Régi kérdés, amúgy se írtam volna, hogy inkább tanulj, mert az a véleményem, hogy az ilyen emberek, mint te, inkább valami szakiskolába menjenek... Remélem, nem mentél továbbtanulni, így is évről évre romlik a felsőoktatás színvonala...
2013. dec. 7. 21:41
 17/18 anonim ***** válasza:
vigyél 2 telőt, egyiket a zsebedbe, másikat ki a tanárira. Így senki nem fog gyanakodni :P
2013. dec. 7. 21:54
 18/18 A kérdező kommentje:
Kedves # 16, a kérdésre válaszolj, egyéni véleményedre nem voltam kíváncsi (direkt leírtam, de gondolom az apró betű elolvasása már nehezedre esik), mindenesetre sajnos csalódást kell hogy okozzak neked, mert tovább mentem egyetemre is.
2013. dec. 7. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!