Nektek milyen lett a központi felvételi?
Figyelt kérdés
Nekem a magyar eléggé jól, be tudtam fejezni, szerintem 40 pont feletti lesz simán.
A matek az nagyon gáz volt, 2 feladatot el se tudtam kezdeni...:( kevés volt rá az idő.
2014. jan. 18. 12:31
1/8 anonim válasza:
Magyar jó,matekból én sem tudtam kettőt...a medencéset meg azt a vásárlósat :/
2/8 A kérdező kommentje:
Én a medencéset meg azt a °-os feladatot.
2014. jan. 18. 13:01
3/8 anonim válasza:
Nekem a szöges ment a legjobban,ha csak nem rosszakat írtam :D
4/8 anonim válasza:
Dettó. Nehéz a matek, kevés idő, a magyar pedig könnyű :) :)
5/8 anonim válasza:
Amúgy milyen sulit jelölsz így 40 pontos mayarral? ;)
6/8 anonim válasza:
A matekom 17 körül lesz, a magyarom pedig 47-48 pont körül.
Össz. kb. 65 pont. A matek rohadtul nehéz volt.. de szerintem mindenki a matekkal küszködött a legjobban!
14/L
7/8 anonim válasza:
matek 45
magyar 40
A szöges nagyon könnyű volt! háromszög belső szögeinek összegét,az egyenlő szárú háromszög elvét alkalmazva lazán meglehetett csinálni
8/8 A kérdező kommentje:
A Debreceni Baross, vagy Brassaiba szeretnék leginkább menni.
Hát nem azt mondom, hogy azért nem tudtam volna megcsinálni, mert nem értettem, hanem azért, mert nem volt időm rá.
2014. jan. 18. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!