Szombaton írom a központi felvételit és izgulok ezért van valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak ellene? Szerintetek mennyi az ami jó pontszámnak számít?
Szia! :)
Én is szombaton fogok írni. Egyáltalán nem vagyok izgulós típus, úgyhogy nem biztos, hogy ezzel kapcsolatban jó tanácsot tudok adni. :/
Próbálj nem gondolni rá szombat reggelig. Reggelire ne egyél túl sokat, mert hányingered lesz, de ha nem szoktál reggelizni, valamit akkor is egyél, mert nem fog rendesen fogni az agyad. A feladatokat pontosan olvasd el, ha kell, többször is. Inkább legyen 7 hibátlan feladatod, mint 10 félig-meddig jó. A mateknál végezz mellékszámításokat, akár a feladatlapra is. A barátnőm is mindig izgul, ilyenkor vagy megnevettetem, vagy megpróbálom elterelni a figyelmét az izgulás okáról. Legyen bent nálad egy üveg VÍZ (semmiképp sem üdítő). És szerintem az utolsó 1-2 napban (ma és holnap) ne nagyon tanulj, inkább próbálj meg lazítani. Remélem, segítettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!