Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A központi felvételi sorrendjé...

A központi felvételi sorrendjén 1x még lesz egy sorrend változtatási lehetőség ugye?

Figyelt kérdés
csak mert rossz sorrendbe adtam véletlenül meg.. mert akkor még nem teljesen gondoltam át

2014. jan. 15. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet.
2014. jan. 15. 20:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát ezzel sokra mentem xD
2014. jan. 15. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
egyszer mér lehet változtatni, de mi a francért kell máris beadni???? még van egy hónapod ..
2014. jan. 15. 21:41
 4/7 A kérdező kommentje:
hát... nekem a tanár azt mondta előző hét a határidő.. és már be is kellet vinnie az adatokat a gépbe.
2014. jan. 15. 22:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, nekünk csak jövőhéttől fogják bevinni a gépbe, és csak február 7-én fogják a jelentkezéseket elküldeni a középiskolába..de a felvizsga.hu-n ezt írják: 2014.03.17-18. A tanulói adatlapok módosításának lehetősége az általános iskolában. ...gondolom ezt azt jelenti hogy igen lehet majd változtatni :)
2014. jan. 16. 18:33
 6/7 anonim válasza:
Március 17.-18.-án (csak ekkor!) meg lehet majd változtatni. Elképesztő mennyire hanyagok egyes tanárok, hogy ezt nem közlik a diákokkal...
2014. jan. 18. 15:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. jan. 19. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!