Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vizsgaidőszakosok! Hogy...

Vizsgaidőszakosok! Hogy álltok a tanulással?

Figyelt kérdés
Higyjétek el, menni fog..többre vagytok képesek, mint gondolnátok :)
2014. jan. 16. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Kiralyul. Harmadeves vagyok, felvettem 18 targyat, ami 42 kredit, meg van 2 szobelim es vegre egy hetig aludhatok..osszesen 8 szobeli; egy rakat beadandom meg egy rakat zh-m volt, es a kovi felev sem lesz lazabb. Kozben jon egy konferencia meg egy ujabb tdk doga..:D :)
2014. jan. 16. 19:20
 2/10 reptoid ***** válasza:
80%
Én annak drukkolok, hogy a vizsgaidőszak végére megtanulod leírni a higgyétek szót.
2014. jan. 16. 19:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Jól, csak már unom. Még 2 (és fél) vizsga, aztán végre vége.
2014. jan. 16. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Második nekifutás. Két pótvizsga még hátravan.

Az egyikhez meg kellene oldanom egy technikai dolgot, a másikat pedig hajlamos vagyok elbagatellizálni. Úgyhogy most nem állok valami jól.

2014. jan. 16. 22:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Már csak két vizsga, és VÉGE!!! El sem hiszem... Szerencsére eddig UV-t nem kell tennem, bár még egy nyelvészetes tárgy, és szerintem szakot váltok. :)
2014. jan. 16. 22:16
 6/10 anonim ***** válasza:

3 vizsga meg egy államvizsga, 2 szakon.

Jajj csak legyen már február!!

2014. jan. 16. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Elsőéves vagyok, 4 vizsgám lett volna (2-ből nem lett meg az aláírás), a másik kettő meglett, ma délelőtt vizsgáztam a másodikból, görbült mindegyik, szóval boldogság van :)
2014. jan. 17. 19:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez az első vizsgaidőszakom, nem úgy alakul, mint ahogy terveztem. 2 vizsgám van még hátra, ebből egy UV, de teljesen esélytelennek érzem, hogy átmenjek. Illetve fel szeretnék venni még egy harmadik, javítóvizsgát is. Sajnos szinte minden kettes lett, nem ehhez vagyok hozzászokva :S
2014. jan. 18. 02:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Lesz ez még jobb is:) Ez fejben dől el, a vizsgák nagy részéhez szerencse, meg tanulási gyakorlat kell.

Most kell/érdemes kitartani, rengeteg fogsz még tanulni az effektív idő-és energiabeosztásról és nem utolsó sorban magadról az x egyetemi év alatt. :)

2014. jan. 18. 03:07
 10/10 anonim ***** válasza:

KIÉGTEM.

még 1 vizsga, 1 utóvizsga, meg plusz 2 utóvizsga valószínűleg. ez van ha az embernek 9 tárgyból kell vizsgázni.

2014. jan. 21. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!