Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi volt a leghosszabb...

Mennyi volt a leghosszabb idő, amit tanulással töltöttél? Mire és mit tanultál?

Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Úgy érted, egy huzamban?

Főiskolán országismeretre, kb. délután 5-től másnap reggel fél hétig, aztán nyolcra mentem vizsgázni.

2013. aug. 19. 23:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Hogy érted? Egyhuzamban pihenés nélkül? Vagy egy nap?

Vagy egy vizsgára? Vagy?

2013. aug. 19. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyszer egy német versenyre 8 órát egyhuzamba szinte

Meg a közgáz érettségi amire sokat, kb 5-6 napot csak a tételeket folyamatosan persze volt pihi, de program nem vagy gépezés,csak tanulás. Most megyek egyetemre itt valszeg lesz még pár hasonló élményem :D

2013. aug. 19. 23:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy egyhuzamban, pihenés nélkül.

Bocsánat, hogy lematadt.

2013. aug. 19. 23:59
 5/10 A kérdező kommentje:
*lemaradt
2013. aug. 20. 00:00
 6/10 anonim ***** válasza:
itt egyetemen napokat kell folyamatosan tanulni, de felesleges megállás nélkül, mert enni-inni-pihenni kell, mert akkor úgy sem ér semmit a tanulás
2013. aug. 20. 00:34
 7/10 A kérdező kommentje:
:) Ez napi hány órát jelent(ett)?
2013. aug. 20. 00:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez igazán jó kérdés.

volt,hogy napokat tanultam,amikor már nagyon közel voltak az emelt érettségijeim mondjuk keltem 5kor és feküdtem hajnali 1-2 kor

2013. aug. 20. 10:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Volt, hogy reggel 8-tól este 10-ig tanultam, de nyilván nem megállás nélkül, mert annak semmi értelme. Enni, meg néha pihenni kell.

De a napi 8-9 óra tanulás simán normális nálam vizsgaidőszakban.

2013. aug. 20. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:
00:34 vagyok. Nem tudom úgy összeszámolni, általában reggel 8-9-től estig, ameddig bírom, kisebb nagyobb megszakításokal mint pl. evés, ivás, mosdó, felhívni csoporttársat, h ő is olyan szarul áll-e az anyaggal és h milyen szívás h ezt mind meg kell tanulni :D mondjuk óránként 5-10 perc elmegy így, de a többi az tanulás
2013. aug. 20. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!