Érettségizők! Hogy álltok eddig a tanulással?
Figyelt kérdés
mert én még kb semmit nem tanultam szóbelire és 3 hét múlva lesz .. :S :D kb tudok 5 tételt a 100-ból...2013. máj. 28. 13:57
1/4 anonim válasza:
Sehogy. A törit nagyjából tudom, mert megtanultam írásbelire. Magyarból egy szót sem (40 tétel), kémiából még alig valamit, pedig az két hét múlva lesz.
2/4 anonim válasza:
Én emeltre már a felét tudom a tételeknek (töri), abból június 8.-án érettségizem. Középszinten magyarból és németből érettségizem, de az csak 24-étől lesz, ezért azzal még nem foglalkozom (összesen 60 tétel).
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem van magyar 40 tétel abból tudok kb 5öt, töriből semmit, föciből 20 a/b abból se tudok még semmit :S majd jövőhéttől komoly tanulás lesz nekem :D
2013. máj. 28. 14:22
4/4 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek, de nekem extrán :) Csak az a baj, hogy mostanában nem tudok tanulni, elfelejtettem.
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!