Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez beválhat? Tanulással...

Ez beválhat? Tanulással kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Szóval..Mindenkinek vannak olyan tantárgyai amiket jobban szeret és érdekli valamennyire, meg olyanok is amiket nem szeret és teljesen hidegen hagyja. Az lenne a kérdésem, hogy úgy lenne-e értelme a dolognak ha azok amik érdekelnek tudnám 5-re amik meg nem azokat 3-ra? Átlagomnak nem tenne jót, de amit szeretek azt tudnám is, és ugye azzal kezdenék valamit a későbbiekben.
2013. szept. 29. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálam ez bejött.
2013. szept. 29. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az elképzeléseddel, én színötös voltam szinte végig és nem mentem vele semmire, csak elment egy csomó energiám olyan dolgokra, amikre később nem is volt szükségem. és ráadásul nem is szerettem. Bőven elég, ha a fevételi tantárgyakból jó vagy, bár én is így gondolkoztam volna annó, gratulálok, hogy te erre már most rájöttél.
2013. szept. 30. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ezt csináltam, törit, magyart lesz*rtam (az már kérdés, hogy a magyar érettségim még úgy is 94% lett, hogy a tételeim ki sem voltak nyomtatva és semmit sem készültem :D) és aztán szépen bejutottam az egyetemre és nem valami béna karra, hanem nagyon keményre és most vígan élem ott az életem :) Szóval szerintem úgy érdemes tanulni, ahogy írod. Amit nem szeretsz, azt úgysem fogod használni később és akkor csak fölösleges volt annyi energiát fektetni bele.
2013. okt. 16. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha rájövök erre legkésőbb 10.-ben, akkor most olyan szakon lennék, ami jelenleg álomszak, és nem érezném magam rosszul a BME épületeinek közelében.
2013. okt. 16. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!