Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Biomérnöki szak kémiaérettségi...

Biomérnöki szak kémiaérettségi nélkül?

Figyelt kérdés
A Pannon Egyetemre mennék biomérnöknek, de biosz és matek faktra járok. Így most végzősként már 3 éve nem tanulok kémiát. Tudom, hogy az első évnek az teszi ki a nagy részét, de az alapoktól kezdenek? A szorgalmammal talán nem lenne gond, de nem tudom, hogy így jelentkezzek-e oda egyáltalán :/. Nincs az elején kémia-szintfelmérő?
2014. jan. 14. 18:15
 1/2 anonim válasza:
Én a BME-re járok és nálunk majdnem ugyanazt tanulták a vegyészmérnökök és a biomérnökök az első két félévben tehát elég sok kémia volt. Viszont volt szintfelmérő és akinek az nem sikerült jól annak ha jól tudom volt felzárkóztatás, úgyhogy nem volt gond ha valaki nem tudta annyira a kémiát.
2014. jan. 17. 21:32
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. jan. 23. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!