Szegedi Tudomány egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakáról vélemények?
2012-ben:
Á.:435
K.:240
2013-ban:
Á.:455
K.:240
Tavaly úgy nézem nem is indult, gondolom senki nem érte el ezt a magas ponthatárt, pedig max. 60 embert vesznek fel, nem valami sok. Egyébként azt hallottam róla, hogy nem egy nehéz szak, nem követelnek sokat, úgyhogy nem ajánlom, mert semmire nem fogsz vele menni, meg egyébként is azt hallani, hogy nem tudnak az emberek ezzel a szakkal elhelyezkedni később, mert már annyi van belőlük. Valami más nem érdekel? :/
Pedig ahogy elkezdtem olvasni az üzit, rögtön az jutott eszembe, hogy ajánlom majd a külföldi egyetemet neked.:D Én simán megtettem volna, hogyha nem vesznek fel ide, akkor kimegyek külföldre, azt mondják, hogy sokkal könnyebb a suli, meg én egyébként is ott szeretnék majd lakni egyetem után. Sajnos nem tudok neked ajánlani szakokat, mivel én reál beállítottságú vagyok, csak ezeket kerestem, és szerencsére ezekből is van hiány.
Tavaly indult önköltséges formában, nem max létszámmal. Szerintem azért még nézz utána, nem biztos, hogy a szegedi a legjobb választás.:/ Azért sok sikert, ha bármi más kérdésed van szívesen válaszolok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!