Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem birok mar tanulni, de meg...

Nem birok mar tanulni, de meg nem tudom rendesen a leckeket, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Orankent 5 perc szunetet tartok, de egyszeruen nem birok mar tobbet megjegyezni. Faj a fejem, mivel erzem, hogy nem birom megtanulni, ideges vagyok, sirhatnekom van. Kedd es szerdan lemegy 3 vizsgam, de egyiknek sem tudom meg rendesen az anyagot. Mi a teendo ilyenkor?
2014. jan. 12. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet, azzal a különbséggel, hogy nekem holnap is lesz két vizsgám. Már engem is a sírás kerülget. Tanácsot nem tudok adni, az rám is férne. Csak annyit tudok mondani, hogy nem vagy egyedül.
2014. jan. 12. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg nem bemagolni, hanem megérteni a dolgokat, akkor sokkal könnyebb. (Illetve nem tudom mennyire tudod átrakni a vizsgákat-gondolom egyetemista vagy, nálunk átlag 4 vizsga van félévente).

Illetve későn jöttem rá, hogy vizsgára már az első héttől kell készülni, nem csak vizsgaidőszakban :))

2014. jan. 12. 15:39
 3/4 A kérdező kommentje:

En sem most kezdtem el keszulni ra, mar hetekkel ezelott. De tulajdonkeppen nem tudtam volna elotte sem keszulni, mert a tanar azt mondta, hogy atkuldi az osszes powerpointot, es december vegen kuldte at.

Magolni van, amit nem magolok, de mivel nemetul van minden, nem ertek meg mindent, tehat azt be kellene magoljam.

Amugy meg nekem nem 4 vizsgam van osszesen, hanem vagy 11 :(

2014. jan. 12. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Úristen, 11 vizsga? Mit tanulsz? :)
2014. jan. 12. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!