Ha félévkor 3-ast kaptam, attól még év végén lehetek 5-ös?
Félévkor 3-as leszek bioszból, mert az utolsó dolgozatomat eléggé elrontottam, és így lecsúszott az átlagom. Viszont ha a második félévben csak 5-öst kapok, akkor lehetek 5-ös év végén?
11.-es vagyok.
Köszönöm, most valamennyire megnyugodtam akkor. :)
Mindenképp terveztem, hogy beszélek vele erről, akár plusz munkákat is vállalok, csak nagyon kéne. :( Igaz, hogy az idei év végi jegyek még nem számítanak bele a továbbtanulásba (11.-es vagyok, de tulajdonképpen 10.-es, nyelvi előkészítős voltam), de azért megnézhetik a korábbi jegyeimet a szükséges tantárgyakból. No meg imádom a bioszt, csak ennél a tanárnál elég nehéz jó jegyet kapni. :)
Egyébként ezt a dolgozatot konkrétan nem lehet kijavítani, nála nincsenek javítódolgozatok. Maximum önként felelések, házi dolgozatok, jó témazárók. Nem sokára úgyis tartunk majd előadást a barátnőmmel, arra meg ad jegyet, rendszerint csak 5-öst, tehát azzal együtt már eggyel beljebb vagyok. :) Remélem, sikerülni fog!
Szerintem tudsz plusz feladatokat csinálni plusz ötösökért. Pl. jön a tavasz, rügyes, leveles ágakból össze tudsz rakni egy igényes préselt herbáriumot, vagy tudsz csinálni egy kis rovargyűjteményt is. Csak előtte kérdezd meg, hogy értékelni fogja-e, ha ebbe energiát fektetsz be.
Ha ő és, te is úgy gondoljátok, hogy okés, akkor tudok könnyen gyűjthető, nem védett fajokat javasolni, és ha kell, tudok segíteni a meghatározásban is. :)
Üdv.:
polarbeer
Utolsó:
Nagyon szépen köszönöm, majd megkérdezem, és szólok, hogyha rábólintott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!