Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehetek még 5ös matekból, ha...

Lehetek még 5ös matekból, ha félévkor kettes voltam?

Figyelt kérdés
van 5 karóm 4 kettesem és egy ötösöm a holnapi tuti ötös lesz
2012. febr. 1. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem.

Legjobb esteben is max. (!) 2 jegyet emelhet a tanár.De általában 1-et szoktak változtatni.

2012. febr. 1. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen!

Csak 54 ötös kell hozzá! Hajrá!

Amúgy tudtommal van olyan szabály, hogy max 2 jegyet változhat a félévi jegyed, de ettől nem kell félned, hisz messze nem áll fenn a veszélye, hogy elérd a 4.5-ös átlagot, illetve a tanárok többsége lazán kezeli ezt a szabályt.

2012. febr. 1. 18:47
 3/7 A kérdező kommentje:
jó esetben írunk még 10 dogát ebben a félévben... hát jobban átgondolva jó nekem a kettes is
2012. febr. 1. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
És hogy lettél kettes? Igen csak jó fej tanárod van ha 5 1-esre meg 4 db 2-esre megadta a kettest...
2012. febr. 1. 20:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó fej mi? 1,8ra azért illett.
2012. febr. 1. 20:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy 60%tól kettes a doga, úgy. MEg nemtanultam semmit.
2012. febr. 1. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem ha kedves a tanár akkor a bizottság előtt kiharcolja, hogy 5 ös legyél, de CSAK ha az összes dogád 5 ös...
2012. febr. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!