Ha félévkor 3-as voltam kémiából, de második félévben csak 5-öseim lesznek, akkor lehetek év végén 5-ös? Középiskola (Petrik)
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 22:54
1/3 anonim válasza:
Elvileg tudsz két jegyet javítani, a gyakorlatban azonban ez nem olyan egyszerű. Ezt a tanárral kellene megbeszélned, hogy mit tegyél azért, hogy ötös legyél. Év végén az egész évi teljesítményedet kellene értékelni, de van tanár aki a félévi jegyet egy "témazáró jegynek" veszi.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is abban reménykedem, hogy a 3-ast csak tz jegynek veszi. Amúgy már szereztem 3db 5öst, tehát sztem jó úton haladok:D
2012. febr. 6. 23:45
3/3 anonim válasza:
ha csak 5ösöd lesz és az első félévbe nem úgy voltál 3-as hogy éppen hanem közel a négyeshez, akkor biztos megfogja adni :D
egyik osztálytársam 9.be első félévbe 2-es volt matekból második félévbe csak ötöse volt így kapott 4est:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!