Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 100ezer forintot sajnálnátok...

100ezer forintot sajnálnátok minden félévben kiadni, hogy tanuljatok? Többi lent.

Figyelt kérdés
Konkrétan a BGF-ről van szó, banki szakügyintéző szakáról csak 4 féléves és nem is kell oda hűűű de magas pontszám, elég 260 pont is. Megérné szerintetek odamenni azt tanulni?
2012. jan. 29. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. Mivel ha csakm költségesre van elég pontod, hű de nagyon nem lehetsz agyas, ergó pár tárgyból lehet bukni fogsz. nenek következményeként fizetned kell még UV díjat, rosszabb esetben tárgyújrafelvételi díjat. Venned kell jegyzeteket is és a 400ezerből 2 év alatt lesz akár 500ezer is. Igen sajnálnék ennyit kiadni rá, főleg ha azt se tudod, mire mennél a szakkal.
2012. jan. 29. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Én BGF Gazdálkodás és menedzsment asszisztensre jelentkezem ott is 260 a határ, de várhatóan számolni kell azzal hogy kb 30-40 ponttal emelik, nekem 160000 egy fél év, én nem tartom soknak... de ez a háttértől is függ...

Ha szeretnél arra menni és tudod is fizetni akkor mennyi :) legalább találkozunk a gólyatáborban :D

2012. jan. 29. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól lehet agyas, ez nem csak attól függ hvalaki sokat tanul v sem, lehet valakinek 350 v 380 pontja is de ha csak az állam 250 helyet biztosít, és az illető épp abba nem fér bele, hol ott jo tanuló. Szóval nem csak egytől függ.
2012. jan. 29. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a szaktól függ, ha biztosan el lehet helyezkedni vele, akkor meggondolandó, de ha csak egy büfészak, akkor porfogó diplomáért biztos nem adnék ki még 10 ezret sem :)
2012. jan. 29. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:
önmagába egyáltalán nem sajnálnék annyi lóvét, de arra a szakra igen, mert szerintem annak semmi értelme sincs.
2012. jan. 29. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!