Ti miből merítetek erőt ahhoz, hogy tanuljatok (gimiben/főiskolán/egyetemen)?
Szakot, és kort is írjatok.
Vagy ha gimisek vagytok, azt írjátok le, hogy mik szeretnétek lenni.
Az, hogy ha tanulok, akkor közelebb kerülök a célomhoz. Azt csinálhatom majd amit szeretek, ami érdekel. Azért is tanulok, hogy jól végezzem majd a munkám. Meg az ösztöndíj is motivál:)
21, orvosi
Hát ha ez az álmod, akkor ne riasszon el. Az első két-három évet kell túlélni, aztán fel lehet lélegezni:)
Szeretem igen, most sem választanék más. Szegedre járok, harmadéves vagyok:) Igen, a csoporttársak nagyon jók, 2,5 év alatt jól összekovácsolódtunk. Az elején még elég rossz volt, mindenki kisit távolságtartó volt, ha volt egy óra szünet mindenki rohant haza, de aztán egy-két csoportbuli és oldódott a dolog. Most már nagyon együtt mozgunk:))
Én a félelemből, félek, hogy meghúznak a vizsgán :-) Habár eddig egyetlen B vizsgám volt eddig, az is biokémiából, ami egy tömör gyönyör. Továbbá, szeretem azt amit tanulok, érdekel, és gyakran élvezem is a tanulást. Valamint számomra egész életemben a tanulás volt az, ami kiemelt a tömegből. Alkatra viszonylag vékony és alacsony vagyok, és ezért mindig megaláztak, a tanulás volt számomra a kitörési lehetőség, a valami amiben jobb voltam, mint azok, akik megaláztak.
Szintén medikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!