Lemaradtam a Központi Felvételi beadásának a határidejéről! Mit tudok tenni? FONTOS!
A lányom 8.-as, közepes tanuló.Szakközép Iskolába szeretném íratni.
Novemberbe behívtak minket az általános iskolába, és elmondták a felvételis dolgokat, ami nekem kínai volt. Amit lejegyeztem abban csak annyi szerepelt, hogy dec. 10-től(!) kell a beadni, bárhova.
Most, hogy vége lett az ünnepeknek próbáltam utána nézni, de mindenhol azt látom, hogy dec.10-ig kellett volna beadni a papírokat.
18-án lesz az írásbeli mindenhol. Már végleg lemaradtunk róla? Nincs lehetőség valahogy bekerülni a kislánynak, hogy megírhassa a Központi felvételit?
Fontos lenne!
Üdv!
Én most vagyok nyolcadikos, és még mi sem adtunk be semmit! Csak azután kell beadni a jelentkezési lapot, amint elkaptuk a felvételi eredményeket! Legalábbis én így tudom, mi így csináljuk. Eddig olyan papírt kellett beadni, amelyet a szülő(k) kitölti(k), hogy szeretné-e, hogy gyereke központi felvételit írjon, és ha igen, akkor milyet, és hol. Nekünk pont ma mondtam az osztályfőnök, hogy lassan adjuk be az iskola nevét, OM-azonosítóját.
Remélem segítettem!
U.i.: Én is nagyon megijedtem ez miatt múlt héten! Az interneten tényleg mindenhol ilyeneket írnak, hogy már be kellett adni.
megoldás: szépen rendbe teszed azt amit szépen elcsesztél (mert ezen múlik a gyereked jövője - hiába kínai, de ez van) és bemész egy random gimibe (minden gimi irat felvételit) odanyomod az orruk alá a kitöltött lapot, és ők odateszik a többi mellé (remélhetőleg) ajánlatos többet fénymásolni a lapból, mert lehet már nem minden gimi fogadja el, és ahol elfogadják, és rábólintanak odamegy a gyereked központit írni
ui: Ha az embernek gyereke van, a minimum, hogy erre gondol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!