Egyetemi szóbeli vizsgára valami tanács?
Hétfőn vizsgázom és eluralkodott rajtam a vizsgadrukk :(
Amúgy ez lesz az első vizsgám az egyetemen.
Nekem egyáltalán nem volt rossz az első, az egyik legjobb vizsgaélményem, pedig nem volt könnyű tárgy! De ott tanultam meg egy csomó mindent a vizsgázásról. Abban egyetértek, hogy legyél határozott, próbáld te kézben tartani a vizsga menetét, és kapcsold a feleletedet más tételekhez, más tantárgyakhoz is. És lássák rajtad, hogy érdekel a tárgy és a szakma, azért mentél oda, nem csak mert 3 másik helyre nem vettek fel, és most muszáj itt lenned.
A vizsga legyen egy lehetőség, hogy megtanuld a szakmádat, és megmutasd, mit tudsz, így érdemes hozzáállni. És minidig kezdd egy kis vázalattal, hogy miről akarsz beszélni, és hol van ennek a helye a tantárgyban.
Köszi a biztató szavakat :)
Amúgy olyan tárgy, aminél mindent kell tudni, ráadásul sok átfedés van a tételek között. (pluszban még más tételekből is kérdezni fognak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!