Hogyan tanítsak angolt?
Ha tudnátok valamilyen könyvet ajánlani, ami idegennyekv oktatásról szól az is nagyon jó lenne.
Kezdő szintről kellene kezdenem...
Nem angol könyv kellene, hanem olyan amibe fel van építve egy tematika, vagy leírják, hogy hogyan is érdemes hozzákezdeni, mivel kell foglalkozni először, hogy rá lehessen építeni.
Nekem is van már egy elképzelésem, de nem tudom, hogy mennyire használható :D
Ez önkéntes munka, hátrányos helyzetű gyereket tanítanék...
Hát nem tudom én sem pontosan, hogy mivel kezdjem, de majd a régi füzeteimben keresek vissza, hogy mi anno, mit és hogy csináltunk, adok majd ki feladatokat, és azt közösen fogjuk, hogy begyakorolják a szerkezeteket, igeidőket.
Az a baj, hogy nem tudom, hogy mennyit taníthatok meg egy órán, szóval, hogy mennyit tudnak majd megjegyezni, megérteni, mert nyílván az alapoknál fogalmuk sincs a nyelvről. Egyébként lesznek páran azért, akik tanulnak angolul...
Persze ezzel én is tisztában vagyok :D
Nem véletlenül írtam ide, hátha valaki tud ajánlani vmi könyvet vagy bármit ami segíthet. Ezt nem én döntöttem el, hogy ők így legyenek együtt, erre van lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!