Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudok angolt és tesit...

Hogyan tudok angolt és tesit felvenni?

Figyelt kérdés

Neptunban már felvettem a tárgyakat, megvan a 30 kreditnyi tárgy, viszont angol nem volt a listában, lesz holnap egy nyelvi szintfelmérő, ez után lehet majd csak felvenni?

A tesit fel tudtam venni, viszont az órarendben nincs benne.

2011. aug. 29. 14:37
 1/3 ausonia ***** válasza:
az, ogy a tesi nincs benne az órarendedben,az lehet hogy azért van,mert még nincs kitűzve az óra pontos ideje(ezt tudod is ellenőrizni a kurzusleírásnál neptunban,vagy etr-nem írtad melyik van),mert ha nincs megadva időpont, a rendszer nem tudja beletenni az órarendedbe sem.az pedig elképzelhető, hogy csak a szintfelmérő után lehet felvenni a nyelvet, mert akkor tudod majd meg,melyik csoport lesz számodra jó,de az is lehet, hogy még oda sincsenek időpontok,vagy oktatók lefixálva, ezért meg sem hirdették még a kurzust, és csak később fogják.nagyon sok nyelvi óra van,mert általában minden szakon kell(kivétel talán a nyelvszakok),és a lektorátusokon nehezebb összeállítani az órarendet, hogy senkinek ne legyen ütközése és az óraszám is meglegyen.egy szó mint száz, lehet azokról még ők se tudjákmikor lesz és ki fogja tartani és ezért nincs fenn :)
2011. aug. 29. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Első szó: Neptunban kedves első :D

Egyébként szerintem is ez a helyzet, nálunk pl semmatek, sem idegennyelv, sem tesi nincs meghirdetve. Bár nyelv még nem kell (van nyelvvizsgám) a tesi viszont itt is kritériumtárgy (DE-TTK) a matek meg kötelező... És elsején lesz csak tárgyfelvétel...

2011. aug. 29. 17:10
 3/3 ausonia ***** válasza:
jah,tényleg,bocsánat.fogalmam sincs hogy nem láttam :D
2011. aug. 29. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!