Felfüggesztették a családi pótlékot, és három hónap megfigyelési időt kaptunk, ami alatt nem hiányozhatok igazolatlanul 5 óránál tbbet. Akkor a decemberi hiányzás már nem számít bele ugye?
Figyelt kérdés
Az előző tanévben meghaladta az 50 órát az igazolatlanjaim száma. Erre a családi pótlék megvonását tervezték alkalmazni, viszont bizonyítékokkal tudtuk alátámasztani, hogy nem volt meg az 50 óra igazolatlanom. Fellebbeztünk, és kaptunk 3 hónap megfigyelési időt, ez idő alatt 5-nél tobb igazolatlan mulasztás nem lehetett, mert akkor véglegesen megvonják a pótlékot. Nem is volt, egészen idáig csak 1 db, aztán lejárt November végén az idő, a fejleményekről még nem tudunk. Azóta én December 07.-én Szombaton nem mentem be az iskolába, 7 óra igazoltlan. Most ezen megy itthon a vita, hogy akkor tulajdonképpen elveszik-e, vagy nem? Mert szerintem a három hónap az három hónap.2013. dec. 18. 00:03
11/11 Andizsuzsi válasza:
"én már nem 14 éves gyerek vagyok"
Akkor tudnod kellene, hogy a munkanap az munkanap, akkor is, ha szombat van. 10 óra újbóli igazolatlan után pedig az iskola újból jelenteni fogja, hogy még mindig nem teszel eleget a tankötelezettségednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!