Utálom a tesitanárt mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most vagyok 8.-os és gyűlölöm a tesitanárt direkt szemét velem rosszabb jegyet ad mint amit kéne meg a lányokkal amúgy is szemét azt mondta hogy nem adja meg az 5-öst mondtam anyumnak hogy beszéljen vele de a tesitanár azt mondta mindig érdektelenül csinálom a gyakorlatot jól csinálnám ha nem lenne ilyen hülye a tanár a szép lányokat mind utálja persze ő biztos csúnya volt és cikizték ezért most tanárként kiéli magát hogy direkt szemétkedik a szép lányokkal mit tegyek.2009. nov. 24. 15:02
1/8 anonim válasza:
Összeszorítod a fogad és végigcsinálod a tesiórákat. jövőre már úgyis középiskolába mész, nem? ott már más tanár lesz
3/8 anonim válasza:
Nekem Békakirályfi és férfi!
Én is utálom!
Fogjatok össze ellene :)
Mást nem tok újat mondani!
4/8 anonim válasza:
szerintem nem halsz bele, ha tesiből nem leszel 5ös. jövőre úgyis középsulis leszel, bírd ki.
5/8 anonim válasza:
én sem bírom nagyon az enyémet, pedig most derült ki, hogy félévtől ő lesz az osztályfőnökünk
6/8 anonim válasza:
Középiskolába ötször nehezebb lesz a tesióra. Ezt a 6 hónapot kibírod már vele, a tesijegy ugyse számít bele semmibe.
7/8 anonim válasza:
Utolsó voltam: ja és nem kéne így állítanod magadról hogy te most milyen szép vagy. Ha pasi és fiatal akkor alap hogy jófej a szép lányokkal. Minket imád a miénk, 30 éves pali.
8/8 anonim válasza:
Szerintem törődj bele, vagy, ha nem először beszéld meg vele a gondodat. Kérdezd meg mi a problémája veled és mond el a te véleményedet, hogy te hogyan látod ezt az egészet. Az, hogy anyukádnak szólsz az nem mindíg jól sül el. Először mindíg az illetővel beszélni, s aztán tovább lépni. S így tiszta a lelkiismereted, mert te figyelmeztetted, s megtettél mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!