Egyetemen van egy szinte elvégezhetetlen tárgy. Mit lehet tenni?
Tehát van egy tárgy, ami nem is lenne annyira vészes, persze sokat kell rá tanulni, de megoldható lenne... ellenben a pontozás.
Volt aki minden órán bent ült, mindent amit leadtak leírt, és majdnem mindent megtanult, erre Ő is karó (pedig ő egy droid :D)
Más is legalább 4-est várt, mert minden kérdésre a leadott válaszokat írta, nem spórolt a szöveggel, és kettes.
Laza 90%-os bukási arány lett idén nyomva, és a korábbi években is ehhez közeli (+/-5%) érékeket produkáltak.
Ez ellen mit lehet tenni?
Vannak sokan akik kipuskáztak mindent a könyvből (igen, csúnya dolog, én se pártolom), és a jó részüket még úgy is meghúzták... ilyenkor mi van? Hová kell fordulni (ha lehet), hogy irreálisak az elvárások?
elsőnek neeem :D
inkább nem akarok mondani helyet, mert még a végén kiderítik és még szorosabbra fogják a gyeplőt :D
lépni meg még pótzh-ig tuti nem akarunk (v is én nem akarom, hogy a többiek lépjenek :D), mert akkor még a végén ennyi embert se engednek át :D
de mi is ilyen HÖK vagy hasonlón gondolkodtunk megkeresésen, mert az oké lenne, hogy nehéz a tárgy, de így, hogy tényleg ennyire szigorúan osztályoznak egy olyan tárgynál, ami igazából a végzési területünktől távol áll, ezt én picit fölöslegesnek tartom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!