Kihez kell fordulni, ha nem tartják be a Tanulmányi és vizsgaszabályzatot és akkorra írják ki a vizsgaidőpontokat, amihez nekik kedvük van?
Figyelt kérdés
Az oktatásért felelős főember pedig mellébeszél, azt mondja, hogy a szabályok szerint rendben vannak a vizsgaidőpont kiírások.
Itt mindig azt csináltak eddig is, amit akartak, semmilyen szabályzat nem számított nekik. Kihez fordulhatunk akkor, ha egyetemen belül csak kamuznak, hogy ne kelljen dolgozniuk egy kicsit?
2013. dec. 2. 17:34
21/21 anonim válasza:
Nézd, nekem is volt jó néhány szigorlatom. 4500 oldal nem is olyan sok... Egyébként biztos van, akinek sikerült, tehát nem lehetetlen. De, ha változatlanul panaszkodni akarsz valakinek, akkor ott az oktatási dékánhelyettes, illetve a dékán. Mindkettő csak akkor fog foglalkozni a problémáddal, ha névvel keresed fel, vagy személyesen. Esetleg keress fel egy HÖK-ös jogi képviselőt. A könyveket meg olvasd el végig. Ja, és munka mellett is lehet tanulni, én úgy végeztem el az egyetemet - egyéni tanrenden. Szóval hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!