Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Targonca tanfolyamról vélemény...

Targonca tanfolyamról vélemények? Többi lent.

Figyelt kérdés

Most lesz targonca vizsgám, és érdeklődni szeretnék, hogy mennyire nehéz, mennyire veszik komolya?

Ha kihúzok egy tételt, lesz előtte idő gondolkozni vagy rögtön mondani kell? Sok mindent hallottam már, hogy mennyire könnyű, és mennyire nehéz.

A gyakorlati résszel nincs problémám, már elég sokat használtam. Inkább az elméleti résszel van bajom, mindig túlizgulom a vizsgákat.

Köszönöm a válaszokat :)

tegnapelőtt 09:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, hogy hol lehet targoncás vizsga nélkül targoncázni, hogy tudtad sokat használni?
tegnapelőtt 20:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Általában maszek munkáknál nem szokták kérni. Meg piacon sem, ott szereztem tapasztalatot.
tegnap 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!