Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hova menjek tovább tanulni?

Hova menjek tovább tanulni?

Figyelt kérdés

Van 2 közép iskola ahova szeretnék menni tovább tanulni és nemtudok dönteni a 2-ő között mármint,hogy melyiket irjam elsőnek. Segítség kéne..

1.iskola:Nagyon sok ismerősőm oda megy illetve sok embert ismerek ott jóba vagyok velük lb-m is oda készül és neki a tesoja is oda jár valamit azok az emeberek is oda mennek akik sokat jelentenek nekem.:/ viszont az iskolába főként a tanulásra mennek rá nem pedig a szakmára ugyértem minden nap suli és pár orás gyakoltatok 9.-be

2.suli:nemismerek sok embert nem az a fő suli ahova sok vendéglátois menni akar lényeg nem ismerek sok embert ott 3-at 4-et +unokatesóm.Viszont a szakma tanítás jó szinvonalon folyik remek tankonyhák/helyi gyakorlat az étterembe és 2 nap iskola 3-nap gyakorlat sok jó diák kerül ki onnan aki értis a munkájához hisz ott eléggé volt idejük betanulni..

Nemtudom melyiket válasszam ,amelyik szerintetek helyes kérlek irátok meg kommentbe nagyon köszönöm a normális és kedves válaszokat.:)

2013. nov. 25. 16:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!