Elmenjek szóbelizni vagy ne?
Figyelt kérdés
hirtelen jött ötlet volt hogy előrehozott földrajz érettségit teszek. az írásbelim 66 pont lett. (középszint). szóbeli jövőhét hétfőn lesz és én 40 tételből kb. 3-at tudok. mert nem kezdtem el idoben tanulni es közben kórházba kerültem. nem reg kiengedtek és most próbálok tanulgatni de gyenge vagyok még és nagyon gyorsan elfáradok. ráadásul elég rosszul is érzem magam2013. nov. 21. 12:58
1/3 A kérdező kommentje:
egyebkent a foldrajztol en semmit nem akarok. nemet a 2. idegen nyelv amit tanulok (emelt szinten). es ebbol akarok tutira erettsegizni
de olyan buntudatom van mikor arra gondolok h nem megyek el. mert az irasbeli nem lett rossz es sokat keszultem ra. szerintetek?
2013. nov. 21. 13:00
2/3 anonim válasza:
A helyedben most nem mennék ha nemis vagy jól májusban megirnám meg szóbeliznék
3/3 anonim válasza:
Holnap munkaidőben nyújtsál be az igazgatónak egy kérvényt, hogy a kórházi kezelésből eredő lábadozásod miatt szeretnél későbbi időszakban pótló szóbelit tenni, mellékeld az igazolást, zárójelentést, és ha elfogadja, akkor az írásbelidet átviheted másik időszakra, és csak szóbelizni kell majd. Eléggé az utolsó pillanatra hagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!