Elmenjek szóbelizni?

Figyelt kérdés
Kémiából érettségiztem előrehozottan középszinten, és a felkészítő tanárom mondta, hogy még nem készültem fel, ne menjek el érettségizni. Anyám megmondta hogy el kell mennem. 61% lett, szóbelivel felhozható 72%-ra. Az orvosi egyetemre készülök(nem vagyok h*lye, csak keveset tudtam előtte tanárhoz járni és ezért lett rossz)oda emelt érettségi kell, amit most októberbe leteszek. Ha rossz lesz és nem sikerül, akkor megyek biomérnöki szakra, ahová elegendő a kémia közép érettségim, és vihetné oda a 72%-om , de csak akkor lesz elég pontom ha az emelt bioszt jól megcsinálom, ami lutris tárgy és kiszámíthatatlan hogy mi lesz benne stb stb, tehát nem biztos hogy felvesznek a 72%-al. Kérdésem pedig az lenne, hogy elmenjek-e szóbelizni, és legyen meg úgy a 72%, vagy csináljam úgy hogy októberbe emeltezek kémiából, és ha rossz lesz tehát nem lesz 90% fölött ami kéne az orvosihoz(akkor nem megyek el szóbelizni persze), akkor évvégén csinálok egy közepet hogy felvegyenek biomérnökire?
2012. máj. 27. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát megér, mit vesztesz vele, legfeljebb jövőre újra megpróbálod, nem nagy ügy. Addig meg így kitapasztalod hogy igazából hogyan zajlik az egész. Próbáld meg nincs veszteni valód. És inkább próbáld meg minthogy feladd.
2012. máj. 27. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
menj el, legalább lesz egy tapasztalatod a szóbeli kémiáról. Utána amikor esetleg készülsz az emeltre, akkor már lesz egy elképzelésed az egészről, tudod, h mire figyelj, hogyan kell felelni, kb. mire mennek rá a tanárok a kérdéseikkel...stb.
2012. máj. 28. 14:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,, még remélem kapok több tanácsot is nagyon s zükségem van rá :)Félek elmenni, mert nem biztos hogy elég lesz biomérnökire a pontjaim :( Szerintem ma kidolgozoma tételekt, és amjd később eldöntöm :)
2012. máj. 28. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!