Csak igazolással tudok pótnapon szóbelizni?
Figyelt kérdés
Ha behívnak, mindkét kedvenc középiskolába ugyanazon a nap van a szóbeli :-(.2012. febr. 20. 21:48
1/9 anonim válasza:
Nekem 4 sulimnak is február 29.-én van a szóbelije. Sajnos igen, szerezned kell igazolást.
2/9 A kérdező kommentje:
De ez nem átlátszó? Ez nem őszinte dolog, hazugságra nevelünk? Szülő vagyok, inkább bemennék megkérni az iskolát, hogy pótnapon jöhessek.
2012. febr. 20. 21:57
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon jól tudják az iskolák is, hogy nem lehet csak egy iskolát megjelölni, viszont ha hívnak menni kell mindenikbe
2012. febr. 20. 21:58
4/9 anonim válasza:
Az a baj, tudod, hogy az egész szóbeli felvételi a szimpátián múlik, szóval ne rontsd el a gyereked jövőjét azzal, hogy bemész hisztizni.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem hisztizni mennék, szépen kérni.
Amúgy olyan mindegy , senki nem hiszi el, hogy aki pótnapra megy az mind beteg volt egy nappal korábban és másnapra meggyógyult.
2012. febr. 20. 22:10
6/9 anonim válasza:
nem értek hozzá, de családi okokra nem lehet esetleg hivatkozni?!
7/9 anonim válasza:
A szóbeli vizsga nem egy napig tart, csak beosztottak. Egyszerűen hívd fel valamelyik iskolát, és kérd meg, hogy az ütközés miatt adjanak másik időpontot. Valószínűleg segíteni fognak, ilyen egyszerű.
8/9 anonim válasza:
de annál változtasd meg az időpontot, ami hátrébb áll a sorban. igen, egyik kommentelő írta, annyira nem szívlelik ezt, mert így felbontod a kialakított rendet, sorrendet.
9/9 A kérdező kommentje:
Tudok vinni kamu orvosi igazolást, egészségügyben dolgozom. Legtöbb iskolában egy nap van, a pótnap csak rendkívüli és igazolt hiányzóknak. Az a bajom, hogy ők is csak emberek és úgy gondolkodhatnak, hogy nem hozzánk jöttél elsőre, módosítottál, akkor bíztos nem is akarsz tutira idejönni.
2012. febr. 21. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!