Elmenjek-e megbukni vagy nem szükséges?
Figyelt kérdés
Tavaszi tantárgyfelvételi időszakban felvettem egy tantárgyat, amiből most nem tudtam felkészülni a vizsgára. Szükséges-e így is elmenni belőle egy vizsgára (akár csak megbukni) vagy nem? Lesz-e ebből olyan probléma, hogy legközelebb nem tudom felvenni a tantárgyat.2013. júl. 3. 19:00
1/3 anonim válasza:
Ha fel vagy jelentkezve vizsgára és már nem tudod leadni, akkor menj el. Ha nem mész el, akkor buksz egy vizsgalehetőséget + pénzbüntetést kell fizetned. Ha még le tudod adni, akkor add le.
2/3 anonim válasza:
Ha egyszer vetted csak föl a tárgat, talán
nem olyan ciki,ha nme tudsz elmenni vizsgázni.
De akkor fel kell venned másik félévben.
Olyan tárgy, amire ráépül valami? Azokkal vigyázni kell, mert nincs "végtelen" lehetőség halasztgatni
3/3 A kérdező kommentje:
Ez egy olyan tárgy, amire nem épül semmi.
2013. júl. 4. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!