Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elmenjek-e megbukni vagy nem...

Elmenjek-e megbukni vagy nem szükséges?

Figyelt kérdés
Tavaszi tantárgyfelvételi időszakban felvettem egy tantárgyat, amiből most nem tudtam felkészülni a vizsgára. Szükséges-e így is elmenni belőle egy vizsgára (akár csak megbukni) vagy nem? Lesz-e ebből olyan probléma, hogy legközelebb nem tudom felvenni a tantárgyat.
2013. júl. 3. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha fel vagy jelentkezve vizsgára és már nem tudod leadni, akkor menj el. Ha nem mész el, akkor buksz egy vizsgalehetőséget + pénzbüntetést kell fizetned. Ha még le tudod adni, akkor add le.
2013. júl. 3. 19:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha egyszer vetted csak föl a tárgat, talán

nem olyan ciki,ha nme tudsz elmenni vizsgázni.

De akkor fel kell venned másik félévben.

Olyan tárgy, amire ráépül valami? Azokkal vigyázni kell, mert nincs "végtelen" lehetőség halasztgatni

2013. júl. 3. 23:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez egy olyan tárgy, amire nem épül semmi.
2013. júl. 4. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!