Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a franc van vele, képtelen...

Mi a franc van vele, képtelen vgyok tanulni?

Figyelt kérdés
A semmitől depis lettem, nem érdekel semmi, csak haza akarok menni (mármint Pestről vidékre haza) és aludni. A legjobbkor, ZH és vizsgaidőszak előtt. Mit csináljak?

2013. nov. 20. 11:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is beszéltem már erről alsóbb és felsőbbévesekkel, hogy ez az orvosi nem ritka (nem tudom máshol milyen), és szerintem ez az egyik fő ok, főleg lányok között, hogy otthagyják az egyetemet.

Viszont nem szabad kétségbe esni, képzeld el ahogy átveszed a diplomát, ahogyan embereknek segítesz és visszamiosolyognak rád, ne az otthonra és a családra gondolj. Mindenképpen sírd ki magad, az sokaknak segített (csoporttársam vizsgaidőszak előtti hetekben minden nap sírt, de végül nem adta fel és átküzdötte magát). Aztán, ha kicsit megnyugodtál tegyél be valami pörgős zenét, és gyorsal tervezd el, melyik nap, melyik órában mit fogsz tanulni. Ne úgy tanulj, hogy "A vizsgáig még kell 300 oldal", mert így nagyon könnyű visszazuhanni, úgy tanulj, hogy "erre a napra ezt az 50 oldalt kell megtanulnom, nincs mese", gondold el, ahogyan a vizsgáztató elégedetten dólogat, és a célra, hogy majd sztetoszkóppal a nyakadban segítesz az embereken. Nem lesz semmi baj, sokan élték át ezt, és nam tragédia, ha a vizsgán elbuksz :) Ha még nem volt biofizikád jó demót :)

2013. nov. 21. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!