Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha képtelen...

Mit tegyek, ha képtelen vagyok tanulni?!

Figyelt kérdés
Eddig sem voltam nagyon szorgalmas, de 5-ös átlag megvolt évvégén, amit kellett, megtanultam. Most viszont egyszerűen nem tudok koncentrálni, nem tudom rávenni magam a tanulásra, pedig évvége már számít egyetemre... Mit tehetnék?
2012. szept. 24. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
"nem tudom rávenni magam a tanulásra" ez hülyeség az egész csak önuralom kérdése (vagy lustaságé), ha nem vagy elég erős ahhoz, hogy le tudd ültetni magad egy csendes szobában csak a füzetekkel, akkor ne is menj egyetemre mert ott biztos kibuksz.
2012. szept. 24. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha most nem tudod rávenni magad arra hogy akármit megtanulj akkor minek akarsz egyetemre menni???

garantálom hogy ott még többet kell majd tanulni

2012. szept. 24. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nos, a többiek beléd rúgtak még kettőt segítség címén, de hát ezért szeretjük ezt az oldalt :-) Én is így kezdtem év elején, csak éppen az egyetemen, szóval tudom mit érzel.

Keress motivációt! Hova szeretnél menni tovább tanulni? Milyen tárgyak kellenek hozzá? Kezdd azokkal a tárgyakkal a tanulást.

Jutalmazd magad :-) Tűzz ki egy célt, mondjuk megtanulom töriből ezt meg ezt a fejezetet, aztán leülök tévézni, elmegyek moziba, találkozom XY-nal, akármi ami neked öröm és kikapcsolódás.

Segítsen továbbá az, hogyha lerontod a tanulmányi átlagodat, akkor bizony sokan fognak piszkálni, hogy mi van veled, ezt meg te sem szeretnéd.

2012. szept. 25. 14:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm, jó látni hogy vannak még normális emberek :)
2012. szept. 25. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!