Érettségi előtt nem lesz problémám egy költözéssel?
Figyelt kérdés
Most 11.-es vagyok, és előreláthatólag hónapokon belül az ország másik végébe költözünk, ahol tulajdonképpen senkit nem ismerünk. Szerintetek lesz valami problémám a beilleszkedéssel, a tanulással (egyéként 4-es / 5-ös vagyok mindenből) ?2013. nov. 15. 19:20
1/2 supra01 válasza:
Szia!
Szerintem lesz.
Vagyis nem lesz könnyű mindent megszokni, de a hozzáállásodon sok múlik.
Költözni kell, mert így hozta a sors, ezen nem tudsz változtatni.
Próbálj meg ezzel nem foglalkozni, inkább élj a lehetőséggel, hogy új embereket ismerhetsz meg! Ha minden jól megy köztük lesz a leendő legjobb barátod és a leendő szerelmed, férjed/feleséged!
Ha vannak rossz tulajdonságaid, akkor azokat próbáld most kijavítani! És ne ítélj elsőre, mert lehet, hogy a "legbénább" és "leghülyébb" emberke lesz aki a legtöbbet segít majd neked. Ez általában így is szokott lenni!
A tanulással biztos nem lesz bajod, max kicsit meg kell szokni az ottani követelményeket.
Ha így cselekedsz, akkor viszont semmi problémád nem lesz!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. nov. 16. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!