SÜRGŐS! Utólagos passziváltatás betegség miatt. Elfogadják?
utólag akkor passziváltathatsz, ha azt a határidőt mulasztottad el a kórház miatt. Az, hogy betegség miatt nem tudtál eddig tanulni, nem indok rá.
Azért bőven van idő még a vizsgaidőszakig.
grat.
szóval a to szerint lehet, mrg is mondták, hogyan, de azért itt kérdezel.
biztos főiskolán a helyed???
Mellélőttél, két diplomám van. És lám, magam felfogtam a felvételi tájékoztatót meg a mindkét kari tvsz-t. HA kérdeztem a to-n és válaszoltak, akkor elhittem nekik és nem olyanokat kérdeztem, akiknek fogalmuk sincs arról pl., melyik iskola, hogy ha már te képtelen vagy elolvasni a szabályzatukat, megtehessék helyetted az idegenek és idézzék a vonatkozó részt.
Továbbá diploma nélküli ismerőseim is intelligensebbek nálad annyiban, hogy vadidegeneket nem gyökereznek le.
ÉS remélem, arcra esel, és kiderül, hogy ezért nem tudsz passziváltatni, én ugyanis most megnéztem találomra 5 különböző egyetemet, egyik sem engedélyezi, csak ha azért mulasztottad el az aktiválás visszavonását, mert akkor kórházban voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!