Ha a tanár 1-est ad tesiből egy felmérésre, ami akkor volt, mikor betegség miatt igazoltan hiányoztam, azt is szó nélkül el kell fogadni?
Sziasztok!
Ne értsetek félre, nem lázadozni akarok. Csak ez olyan rosszul esett. Egyik nap beteg voltam, mikor volt tesi óra is, és a tanár pont akkor osztályozta azt a bizonyos gyakorlatot. Én meg ugye nem voltam, így beírt két db. 1-est. Ez igazságos? Vagy szólhatok érte? A többiek azt mondták, lehet, hogy ha kikönyörgöm, akkor újracsinálhatom, de ott az egész osztály előtt nem akarom égetni magam, hogy csak bénázok. De az sem biztos, hogy megengedné, mert már múltkor beszéltem vele, és fel sem ajánlotta.
1-est csak akkor adhat a tanár, ha a munkád értékelhetetlen.
Mivel ott sem voltál, így nincs mit értékelnie => nem adhat rá 1-est.
Köszönöm a válaszokat!
Osztályfőnöknél nem reklamálhatok, ugyanis ő a tesitanár. :) Közönség előtt nem csinálnám újra, amúgy is béna avgyok, lehet hogy magamtól is 1-es lett volna. De igazából mindegy, annyira nem is érdekel, majd kijavítom, csak így most 3-ra állok tesiből, és annyira lerontotta az egész tanulmányi átlagomat, csak ezért bosszant.
De mégegyszer köszönöm azért a válaszokat! :)
Nem tudom felétek hogy megy, de felénk a diák képességeihez mérten osztályoznak tesiből.
Pl.: én futottam 12 perc alatt 3,5 km-t kaptam 4-est, mert fél évvel ezelőtt 3,8-at futottam, míg egy erősebb testalkatú srác a 2,3km-re kapott 5-st. Ez csak egy példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!