Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek? Velem van a hiba?

Mit tegyek? Velem van a hiba?

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb matekos vagyok, és kedvel(t) a tanár. 4 napig nem voltam, holnap megyek suliba. Erre ma mondja az osztálytársam (aki a házit küldi), hogy a tanár (amíg nem voltam) elültetett. A többiek mondták, hogy nem szoktam beszélni (mert csak azokat ülteti el akik beszélnek). Erre a tanár: "Nem érdekel az engem." (???????)

2013. szept. 10. 17:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
?? Hogyan ültetett el, ha ott sem voltál?
2013. szept. 10. 17:44
 2/8 Rendszerhib4 válasza:
100%
Egyéb oka van, amit még nem tudsz. Nem veled van a hib4. ;)
2013. szept. 10. 19:37
 3/8 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Nem tudom.

2. válaszoló: Majd meglátjuk.

Amúgy ma volt órám vele nem volt velem szemét (bár ordibált az osztállyal, mert "kicsit" beszélgettünk). Lehet, hogy akkor rossz napja volt.

2013. szept. 11. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Rossz napja is lehetett,meg ha már az ember bemegy egy órát megtartani,akkor annyi tisztelettel lehetnétek feléje,hogy a baromságaitok NEM óra közben mondjátok el..szünetben meg csend van??Vagy állandóan pofázni kell?

Én diákként vagyok ideges az állandó jellegű hangzavarért..IDEGESÍTŐ!!Én is szétordibálnám a fejem,ha velem is ezt csinálnák.

2013. szept. 11. 20:25
 5/8 A kérdező kommentje:

Engem is nagyon idegesít (főleg szünetben, ahol szerintem meg a szomszéd utca is hallja, hogy xy mit mondott). Van egy olyan klikkesedés akik azt hiszik, hogy azért menők, mert beszélnek órán, meg mert úgy öltöznek mint ahogy nem a koruknak való (lányok, fiúk vegyesen). Ezért beszélnek, a tanár kiabál, és még én érzem magam kellemetlenül! Én ezt megtanultam kezelni:

Csendben vagyok szünetben és órán is. Szünetben tanulok és olvasok (igen, a hangzavarban! De már megszoktam). Órán pedig figyelek, és jelentkezek.

2013. szept. 12. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Annyira mákvirágnak nézett, hogy elültetett.
2013. szept. 19. 23:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Elültetett, te meg kikeltél magadból. Nem semmi :D
2013. szept. 27. 20:03
 8/8 A kérdező kommentje:
7. válaszoló: Ki mondta, hogy kikeltem magamból? O.o
2013. szept. 28. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!