Mit tegyek? Velem van a hiba?
1. válaszoló: Nem tudom.
2. válaszoló: Majd meglátjuk.
Amúgy ma volt órám vele nem volt velem szemét (bár ordibált az osztállyal, mert "kicsit" beszélgettünk). Lehet, hogy akkor rossz napja volt.
Rossz napja is lehetett,meg ha már az ember bemegy egy órát megtartani,akkor annyi tisztelettel lehetnétek feléje,hogy a baromságaitok NEM óra közben mondjátok el..szünetben meg csend van??Vagy állandóan pofázni kell?
Én diákként vagyok ideges az állandó jellegű hangzavarért..IDEGESÍTŐ!!Én is szétordibálnám a fejem,ha velem is ezt csinálnák.
Engem is nagyon idegesít (főleg szünetben, ahol szerintem meg a szomszéd utca is hallja, hogy xy mit mondott). Van egy olyan klikkesedés akik azt hiszik, hogy azért menők, mert beszélnek órán, meg mert úgy öltöznek mint ahogy nem a koruknak való (lányok, fiúk vegyesen). Ezért beszélnek, a tanár kiabál, és még én érzem magam kellemetlenül! Én ezt megtanultam kezelni:
Csendben vagyok szünetben és órán is. Szünetben tanulok és olvasok (igen, a hangzavarban! De már megszoktam). Órán pedig figyelek, és jelentkezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!