Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez normális? Most idén lettem...

Ez normális? Most idén lettem gimis de nem megy a tanulás. Sehogy se.

Figyelt kérdés
A történet ott kezdödött hogy én álltalános iskolában eggyáltalán nem tanultam, max TZk elött átnéztem a leckét...de most a gimiben (nagyon erös mivel a BMEre szeretnék majd továbbmenni) sorozatban jönnek a rossz jegyek...már egy csomo mindent kiprobáltam de nem megy...tul nagy az elvárás. olyan rosszul érzem magamat igy. mindenki azt mondja hogy a gimis évek a legszebbek de nekem eddig (igaz hogy csak az elsö 2-3 honap) de eggyáltalán nem jön be...föleg a franciával ( a 2. nyelvemmel kinlodom. ti is igy voltataok vele? ha igen mit csináltatok?

2013. nov. 12. 16:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Jól vésd az eszedbe: A gimi nem általános! Többet kell tanulni, társasági életet (ajánlott) élni, a továbbtanuláson gondolkodni, kilencedikbe beilleszkedni az osztályba, kezdeni valamit az élettel satöbbi.. Igen itt sokkal több elvárásnak kell megfelelni mint a régi szép időkben. De a gimi nevel fiatal felnőttekké. És igen normális, hogy rájöttél: Tanulni kell. (az nem lett volna normális ha nem jössz rá)A tanulás nem megy mert nem teszel érte. Azt hiszed elég ha a tzkre átnézed az anyagot. Ez nem így van!(mindennap tanulj 3/4 órát és nem lesz sok gondod ha jó a felfogóképességed) A francia tanárodtól kérdezz bátran azt amit nem értessz (a kilencedik arról is szól, hogy kapcsolatokat alakíts ki a tanáraiddal) vagy o. társadtól aki érti és segít neked. A végén meg barátok lesztek és rájössz (vagy nem): Tényleg szépek a gimis évek...
2013. nov. 13. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!