Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megérné elmennem szalagavató...

Megérné elmennem szalagavató afterre?

Figyelt kérdés
Ezt elsősorban azoktól kérdezem, akik nem jártak előtte se bulizni és nem isznak. Talán az egyetlen ok, amiért megbánnám, a hangulat. Voltaképpen ez sem izgat annyira, mert utálom az évfolyamot. És ha nem mentetek el, megbántátok?

2013. nov. 12. 16:42
 1/3 1112 ***** válasza:
Ha nem akarsz, nem mész, ha meg olyan későn már nem járnak a közlekedési-járművek, akkor meg alszol barátnál, ha meg az a baj, vagy hívsz egy taxit. Én amúgy nemtom, milyen, én nem voltam.
2013. nov. 12. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Lássuk csak:

1) utálod az évfolyamot

2) nem vagy bulizós, nem szoktál

3) nem iszol alkoholt

Hidd el, a hangulatért nem éri meg. Mindenki igyekszik minél részegebb lenni, tuctuc zene megy, amire vagy táncolsz, vagy ülsz és iszol. A hajnali órákban már mindenki előtt undorító egymásra mászás van, mindenki kelleti magát, mindenki kapható mindenre. Beszélgetni nem fogsz tudni. Szerintem ne menj.

2013. nov. 12. 18:26
 3/3 anonim válasza:

nem vagyok nagyon oda a szórakozóhelyekért, de most volt a szalagavatóm és én elmentem. ha nem iszol unni fogod, ha meg igen akkor hülyeségeket csinálhatsz(saját tapasztalat)szóval csak ovatosan.

ettől független újra elmennék, mert ilyen csak egyszer van az ember életében, csak okosan kell csinálni.

2013. nov. 18. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!