Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez mennyire jogos? Olyat...

Ez mennyire jogos? Olyat hallottam h nálunk azt tervezik h ha vki a szalagavató próbáról akár egyetlen egyszer hiányzik akkor az illetőt eleve kiveszik a táncból?!

Figyelt kérdés

mert már előre aggódom mivel nekem az egyik hétvégén októberben elfolaltságom van.két napos tanfolyamra mennék amit semmiképp sem szeretnék kihagyni.újabb tanfolyam meg hónapokkal később lenne csak.

a szalagavatós táncból meg szintén nem akarok végképp kimaradni:/

amúgy meg abba bele se gondolnak h ha vki pl lázas beteg az szintén nem tud bemmenni.szóval nem tudom mit csinálhatnék ilyen helyzetben:/

2013. aug. 13. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a tanárral. Biztos megérti majd és kitaláltok vmit.
2013. aug. 13. 12:50
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.de ugye ebben az esetben a párom mellé nem tesznek be senkit sem helyettem? mert mindenképp vele szeretnék táncolni
2013. aug. 13. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát nekem volt olyan, hogy a párom hiányzott és mással táncoltam, mert annak a fiúnak is hiányzott a párja. De az csak a próba idejére szólt. Utána megmutattam a páromnak a hiányzó lépéseket és ennyi.

Amúgy ez butaság, nálunk is ezt szajkózták és volt, aki még a főpróbán sem volt ott, szóval... :D

2013. aug. 13. 13:00
 4/7 A kérdező kommentje:
jajj köszönöm:) megnyugtattál kicsit:))
2013. aug. 13. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Meg az sem biztos, hogy akkor lesznek a próbák. Vagy már igen? :D
2013. aug. 13. 13:10
 6/7 A kérdező kommentje:
még nem biztos,csak szóba került tanév végén. de még szárzor változhat ez igaz:D viszont én képes vagyok minden ilyen dolgon már hónapokkal előre aggódni:D akár szinte alaptalanul is
2013. aug. 13. 13:21
 7/7 anonim válasza:
Nálunk is ezt mondták de csak ijesztgetés volt, többször is hiányzott mindenki, nem raktak ki senkit :) 19/L
2013. aug. 13. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!