Ki az aki nem keringőzött a szalagavatóján?
Figyelt kérdés
Nekem 2hónap mulva lesz. Nagyon szeretnék kishercegnő lenno a szép ruhában, de nagyon drága lenne az egész.. ez az egyik. a másik, hogy az osztályközösségünk nulla!!! és az iskolához sem köt semmi. foggalmam sinxcs h mit tegyek. tudom.., ez az én döntésem de egyszerüen nem tudom mit tegyek... valaki tanács, vélemény?2013. szept. 14. 12:39
1/6 anonim válasza:
ha neked fontos hogy 10-20 év múlva lásd magad "kishercegnő"-ként fényképeken,akkor áldozz rá időt és pénzt,valamint hát az osztályból is kell valakit választanod akivel táncolsz
fiúként mondom,hogy a szalagavató egy nagy semmi volt(mondjuk én nem is keringőztem és nem is bántam meg),ennél vannak ezerszer jobb események,pl egy egyetemi golyatábor,arra sokkal jobban megéri pénzt áldozni(főleg ha bulizós típus vagy-én nem vagyok az mégis azt mondom hogy jobb mint a szalagavató)
akkor gondolom jó a szalagavató ha kötődsz az osztályhoz,de akkor se hiszem hogy az határozná meg az életedet
2/6 A kérdező kommentje:
annyiban lenne jo a tanc h a baratommal tancolnek mivel lany iskolaba jarok...
2013. szept. 14. 14:34
3/6 anonim válasza:
Nálunk nem táncolt mindenki keringőt
Nálunk magyar tánc volt-
5/6 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem kötelező, de nemtudok dönteni...
2013. szept. 15. 20:49
6/6 anonim válasza:
lány vagyok, nem táncoltam, nem érdekelt. a mi osztályközösségünk is nulla volt, nem is kötődtem hozzájuk. Azt a pénzt inkább a családdal együtt költöttem el, elmentünk egy drága étterembe vacsizni, mg moziba. nem bántam meg. Nem tudtam előre de 3 év múlva férjhez mentem, úgyhogy nem maradt ki az életemből a kishercegnősdi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!