Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Diplomások! Melyik nehezebb...

Diplomások! Melyik nehezebb időszak: szakdolgozat és államvédés vagy diplomautáni munkakeresés?

Figyelt kérdés
Most tartok a szakdoga-államvizsga részén, de nagyon nagyon nagyon ki vagyok akadva már. A pokolba kívánom teljesen.. ez javulni fog vagy innentől már csak szarabb lesz? :D
2013. nov. 1. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Szakdolgozatot jobb esetben egész évben írod, így azért nem nagy szám. Inkább a záróvizsga a para.
2013. nov. 1. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szarabb lesz, egészen addig, amíg túl nem vagy rajta.

A kérdés meg értelmetlen, és összehasonlíthatatlan a két esemény. Erős (pl mérnöki) szakon egy pokol az államvizsgázás, de jó eséllyel már eleve dolgozol is, vagy tárt karokkal várnak valahová. Nyilván van akinek fordítva. Hülye kérdés.

2013. nov. 1. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik se volt az. A szakdolgozatot olyan témából írtam, ami érdekelt, így könnyű volt megírni. Államvizsgára úgy mentem el, hogy néhány tételt aznap reggel néztem át. Nem aggódtam, az egyetem 5 éve alatt csak ragadt rám annyi tudás, hogy minden tételhez hozzá tudok szólni. A diplomavédést pedig szó szerint vártam, kíváncsi voltam, hogy mit fognak kérdezni. Nekem az álláskeresés se volt túl nagy gond, júliusban államvizsgáztam, szeptemberben már volt is állásom (gépészmérnök vagyok).

Én az egyetem első három évét tartottam nehéznek, akkor sokszor éreztem azt, hogy átcsapnak a fejem felett a hullámok és ennyi, én itt feladom. Szerencsére nem tettem meg, az egyetem utolsó két évét már nagyon élveztem.

2013. nov. 1. 19:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Örülök kedves második válaszadó, hogy hülye kérdés. Neked.

Többiek: köszönöm a válaszokat :)

2013. nov. 1. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindig az, ami ép előtted van.
2013. nov. 1. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Mire jársz?

Majdcsak túl leszel a vizsgákon.

A szakdoga nem nehéz, az a legkönnyebb.

2013. nov. 2. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!