Kinek hogy sikerült a keddi kémia emelt érettségi?
Figyelt kérdés
Szerintem könnyebb vt mint a májusi én a megoldókulcs alapján 70% felé számoltam a sajátomat :) Vannak itt még olyanok akik írtak kedden? :)2013. okt. 24. 18:04
11/25 A kérdező kommentje:
hát ahhoz képest h még két tárgy nagyon jó lett :) gratulálok:)
2013. okt. 28. 20:06
12/25 anonim válasza:
Kinek hány pontja lett végül?
Sok sikert a szóbelire mindenkinek :D
13/25 anonim válasza:
95%, el sem hiszem. :D
Sok sikert nektek!
14/25 anonim válasza:
Valaki szóbelizett már? Hogy ment, mit húztatok?:)
15/25 anonim válasza:
A tételem C része nehéz volt számomra, de azért összeszedtem magamat. A többi ment.
A rész: Anyagi halmazok, keverékek,vegyület, elem, homogenitás, halmazállapotok, Avogadro törvénye, halmazállapotok termokémiai szempontból
B rész: ezüst-nitrátot, cink-szulfátot meg kihevített réz(II)-szulfátot kellett azonosítanom vízzel és ólomszemcsékkel
C rész: buta-1,3-dién és izoprén addíciója brómmal. Termékek,izomerek.
Összességében úgy érzem jól ment, jó pontokra számítok. :)
Összességében úgy számoltam 83 % lesz.
Egyébként azt tudja valaki, hogy hogyan kerekítenek? 82,67 az 83 vagy 82?
16/25 anonim válasza:
Nem kerekítenek, csak levágják a végét. :/
Szóval 82.
17/25 anonim válasza:
Sajnos tényleg nem kerekítenek. Pedig én azt már simán 83-nak venném. De tök mindegy , hogy 82 vagy 83. Nagyon szép eredmény. Szívből gratulálok! :)
18/25 anonim válasza:
Én nem is értem, hogy miért nincs kerekítés.. Az írásbelin is lefelé számít minden /nincs fél pont/, aztán itt is. Hülyeség az egész.. Mindenesetre nem hinném, hogy lenne félnivalód egy ilyen szép eredménnyel :D Gratulálok!!
19/25 A kérdező kommentje:
Megvolt a szóbelim is összességében jól ment, 40 feletti pont sztem meglesz :) Gratulálok mindenkinek nagyon szép eredményeket értetek el :)
2013. nov. 8. 23:09
20/25 anonim válasza:
Én is gratulálok neked! Mit húztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!