Kinek hogy sikerült a keddi kémia emelt érettségi?
Figyelt kérdés
Szerintem könnyebb vt mint a májusi én a megoldókulcs alapján 70% felé számoltam a sajátomat :) Vannak itt még olyanok akik írtak kedden? :)2013. okt. 24. 18:04
1/25 anonim válasza:
Én is megírtam. Szerintem az elmélet nehezebb volt, mint a májusi, mondjuk májusban a számolás se volt egy nagy valami. Szóval szerintem hasonló nehézségű, vagy picit nehezebb volt, mint akkor. Ha minden igaz, akkor 90 pont fölött lesz az írásbelim.
2/25 A kérdező kommentje:
gratulálok :)
2013. okt. 24. 18:56
3/25 anonim válasza:
köszönöm :D Én is gratulálok Neked, nagyon szép eredmény emelt szinten a Tiéd is!
4/25 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is kedden írtam előrehozottként, a megoldókulcs alapján 80-85% lett az írásbeli. Szerintem a számolások viszonylag könnyűek voltak, az elmélet nehezebb.
5/25 A kérdező kommentje:
gratulálok neked is:)
2013. okt. 25. 22:57
6/25 anonim válasza:
Sziasztok. Én is most írtam. Nekem 75-80% között lesz. Szerintem az elmélet sokkal könnyebb volt mint májusban, a számolások meg jóval nehezebbek voltak. Kinek mi :D
7/25 anonim válasza:
Igaz én nem most októberben emelteztem kémiából , hanem még régebben . De amúgy hiába is próbáljátok hasonlítgatni , hogy melyik volt a nehezebb . Mert mindenkinek a sajátja a legnehezebb . De amúgy kívülállóként azt tudom mondani , hogy a májusi sokkal nehezebb volt mint az októberi. :)
8/25 anonim válasza:
Én megírtam mindkettőt, szóval van némi fogalmam arról, hogy melyik milyen nehéz élesben. A májusinak ehhez képest semmi nem volt az elmélete. Mondjuk szerintem a számolás se volt nehéz akkor, maximum az elektrolízisesre lehetett ráfogni, hogy nehezebb, mint az eddigiek. A mostaniban az aminos nagyon egyszerű volt, illetve az elemzős is. Talán itt a számolások picit könnyebbek voltak, mint akkor. De az elmélet jóval nehezebb, szóval szerintem összességében ez nehezebb, mint az akkori.
9/25 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat :) mindenkinek a véleménye számít, meg ez tényleg mindenkinek egyéni :) nekem például az elmélet könyebb vt mint a májusi (én is megírtam mindkettőt) és a számolás is és vmi miatt az aminosat nem tudtam (aminokban nem vagyok vmi jó) de hát ez mindnekinél más :) köszi még egyszer..még várok további válaszokat ha valakinek van..ja meg ki hova készül? :) sok siekrt a szóbelikhez is
2013. okt. 28. 13:45
10/25 anonim válasza:
6-os vagyok. Én orvosira készülök, elsősorban Pestre szeretnék menni, de a Pécsit is megjelölöm. Kémián kívül még 2 tantárgyból érettségiztem most, úgyhogy tényleg el vagyok havazva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!