Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha szétszórt vagyok?

Mit tegyek, ha szétszórt vagyok?

Figyelt kérdés
A pénzügy és számvitel szakot már majdnem elvégeztem (BGF) viszonylag könnyen, de a szakmai gyakorlatom alatt rájöttem, hogy kicsit figyelemhiányos vagyok. Eddig mindig is könyvelő akartam lenni, és értem is, de valahogy mindig becsúszik valami hiba a munkába a szétszórtságom miatt, főleg ha már nagyon monoton, és itt azért elég precíznek kellene lenni. Eddig nem volt baj, hogy káosz volt a cuccaim között, és eléggé nehezemre esik rendszert tartani az irodában a dokumentumok között, meg az ügyfelekkel való kommunikáció se az erősségem. Itt van nemsokára a mesterképzési felvételi, ahol eddig egyértelmű volt, hogy számvitelt akarok tanulni, de tanácstalan vagyok, mit kezdjek az életemmel. Van valami ötletetek, hogy mit csináljak így 22 évesen, ha nem jött be annyira, amit eddig tanultam? Gyakorlat után felajánlották, hogy maradjak náluk dolgozni, de szerintem beleőrülök ebbe néhány éven belül. :S
2013. okt. 16. 12:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!