Mindig elkalandozok tanulás közben, hogy tudnék tanulni végre?
Figyelt kérdés
tippek, ötletek ?2013. okt. 13. 22:43
2/5 anonim válasza:
Kérdezd ki magadtól az anyagot.
Ne csak "olvasgasd" a leckét
3/5 anonim válasza:
Én is hajlamos vagyok ilyesmire, nekem pl. segít a zenehallgatás, illetve igyekszem rövid jegyzeteket csinálni, amiben lehető legkevesebb a töltelék.
De ezt neked kell kiagyalnod. Ez csak akaraterő kérdése, nem láthatatlan nindzsák ugrálnak a fejedben és kényszerítenek arra, hogy másra gondolj. Te gondolsz másra, szóval neked kell ahelyett mégiscsak a tanulásra gondolnod. Ahogy mondták. Gépet, tvt, mobilt, minden lehetséges zavaró tényezőt kapcsolj ki, amíg nem végeztél.
4/5 anonim válasza:
Vagy adj magadnak egy tantárgyra max egy órát s
annyi idő alatt meg kell tanulnod.
De legjobb rövidített jegyzetet is csinálni egy-egy anyagrészből
5/5 anonim válasza:
Én határidőket szabok meg, pl van erre fél órám, aztán 10 percig csinálhatom ezt vagy azt, vmi szórakoztatót. Ilyen még a még egyszer elolvasom, ha ezt megtanultam, ha ezen túljutok, vagy 1 óra alatt "be kell fejeznem", aztán pihenhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!