Tanulási módszer? Help!?
Sziasztok
Most vagyok nyolcadik osztályos és kéne valami jó tanulási módszer mert már nagyon sok a tananyag.Tudtok valami jó tanulási módszert ami nektek nagyon bévált?
Ui:Előre is köszi a válaszokat:)
14F
10.es vagyok, és eléggé erős gimnáziumba járok. Nekünk az énektanárunk ajánlott módszert. Barokk vagy bécsi klasszicista zenére kell tanulni. Első hallásra elég rosszul hangzik ez, de nem kell a tanulási zenének megegyeznie az ízléseddel. Én kipróbáltam, és tényleg valamilyen szinten sikerült. Ez egy függöny zaj lesz, így nem hallod hogy mi történik pl. a becsukott szobádon kívül.
A lényeg, hogy először azokkal a tantárgyakkal kezdd a tanulást, amikre a legtöbbet kell tanulni, mert akkor még friss az agyad.
Akkor jót tesz, ha megmaszírozod a fejed tanulás elött, vagy hajat mosol. A fejed tetején van egy pont, amit ha megnyomsz, először nemkellemes érzés, de ez stimulálja az agyat.
Egyenlőre ennyi jutott eszembe.:)
Én filmzenéket hallgatok, amiben nincs énekhang, az kikapcsolja a külvilágot.
Ajánlom mondjuk Hans Zimmert, és keress valami 2+ órás vágást jutyúbon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!