Mikor kell majd egy takarítónak is egyetem? Miért kell manapság MINDENHEZ egyetem?
Figyelt kérdés
Végig néztem a szaklistát, és röhögök, hogy milyen szakokhoz is van egyetemi képzés.
Miért kell mindenhez egyetem?
Mikor kell majd egy takarítói álláshoz is egyetemet végezni?
2013. okt. 10. 17:29
1/4 anonim válasza:
Mindenhez diploma. Nekem nem lesz egyetemem, mert tanulok. By the way, nem tudom mit kell háborogni? Az egy dolog, hogy így próbálod levezetni a frusztrációd, mert nen vesznek fel oda, ahova te akarsz menni (mert ilyen kinyilvánulást, csak ilyen esetben tesz az ember ;) ). Vannak igenis dolgok, amihez nem elég az OKJ vagy érettségi, és itt a takarító az nagyon de nagyon rossz példa.
2/4 anonim válasza:
Kérdező, igazad van.
Például egy területre 7 (!) egyetemi képzés, és még további legalább ennyiről lehet oda szakosodni. Konkrétan a környezetvédelemre gondolok, hogy ne kelljen találgatni.
Ide elég lenne a vegyészmérnök, biomérnök, vegyész (ezeket beleszámoltam a 7-be, ilyenek könnyen helyezkedhetnek el ezeken a területeken, nem csoda ugye a nagy kémiatudással) és egy darab technikusi képzés.
Meg úgy egyébként is... igazad van.
Én most csak arról a területről tudtam írni, amibe belelátok, de nem hinném, hogy ez az egyetlen.
3/4 anonim válasza:
Jó kérdés. Én azt nem értem, hogy mi értelme van az ilyen művészeti szakoknak? Ismerősömnek láttam a képeit facebookon, és rajz beadandójuk van meg ilyen hülyeségek..
4/4 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy ki védi a büfészakokat? Aki maga is büfészakos? Mert aki nem az, az tuti nem védi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!